sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Loppuarvostelu osa 3

Lammi Kivitalot ja kumppanit ansaitsevat oman kokonaisuuden.

Ari-Pekka Metsälä on erittäin luotettava ammattilainen. Jo ensimmäisestä tapaamisesta hänen kanssaan tuli sellainen olo, että tuolta kaverilta uskaltaa ostaa talokokonaisuuden. 

Kivitalo- ja kokonaistoimitus. Se on Lammi kivitalojen myyntivaltti. Erityisen kiitollinen olen siitä ammattituesta, jota Lammilta olemme saaneet koko projektin ajan. Ari-Pekka ja Joonas Sipari ovat eläneet projektin myötä mukana ja antaneet neuvoja, kontakteja ja vihjeitä. Erityisesti kontakti ovat olleet tärkeitä, koska luotettavien kavereiden löytäminen voi olla vaikeaa. Me saimme Lammin tuella aivan huippuluokan ketjun. 

Tavaroiden saatavuus, toimitus ja tuki ovat olleet 100% paikalla.

Kivitsalopakettimme oli ns. kuoripaketti eli siihen sisältyi kaikki materiaalit, joilla aikaansaadaan lämmin "vaipparakenne" talolle. Toimituksessa oli anturat, seinät, ovet, ikkunat, väliseinät, kattoristikot, villat, kate, lasketut katot. Tämän kokonaisuuden ostaminen olikin paljon viisaampaa, kuin osasi alunperin ajatella. Pääurakoitsija teki vain toimituspyyntöjä ja materiaalivirrat surrasivat. 

Ainoa kokonaisuus, johon ostajan kiinnitys enemmän huomiota oli Ikkunat, jossa Domuksen Juha Riuttanen näytti mitä tarkoittaa olla asiakasläheinen myyjä. Teimme muutaman kerran ikkunoiden speksi, jotta kaikki mahdollinen tulisi huomioitua ja koti toimisi halutulla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti