sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Loppuarvostelu osa 5

Puustellin keittiö ja kaapistot ovat saaneet kiitosta perheeltä ja myös mainintoja vierailta. Aloitimme Puustellin kanssa suunnittelun jo varhaisessa vaiheessa ennen rakentamisen aloittamista. Mielestämme keittiö suunnitellaan ensi ja sitten vasta seinät. Tiina Ojainmaa oivalsi heti tarpeemme ja vaivoja säästämättä osasi rakentaa meille unelmien keittiön. Puustellin kokonaispalvelu ja reagointi toimituksen aikana saa meiltä erinomaisen palautteen.

Suomen Sisustustakka toimitti Schmid takkasydämellä varustetun takan. Suunnittelimme hieman erikoismitoitetun takan, jotta se erottuisi edukseen olohuoneessa. Takan toimitus ei kuitenkaan mennyt ihan putkeen. Takka-asentajat saivat rosteripiipun hieman vinoon ja sen korjausoperaatiossa yhteen piippuelementtiin pienen lommon. Tähän emme saaneet ikinä järkevää palauttetta. 

Kiuas on tulikiven Kuura2. Viimeisintä teknologiaa kiuasbusineksessa, mutta olemme kulkeneet vaikeuksien kautta. Kukaan emolevyä on korjattu 2 kertaa ja ohjauspaneeli vaihdettu kerran. Suomalaiselle laadulle olisi nyt kovaa kysyntää.

Talon valaisimet tulivat Halogen Galleriasta. Harri Kumpulainen oli aivan loistava tuttavuus. Hän osasi muutaman minuutin keskutelujen jälkeen taluttaa meidät oivasti Delta Light ja Bruck merkkien ääreen ja löysimme melkoisen valloittavat valaisimet koko taloon. Palvelu oli mahtavaa suosituksen voi antaa surutta.

Meille tuli sisäportaat Gradosta ja ulkoportaat Steelprosta. Molempien toimijoiden tuotteiden laatu ja palvelun erinomaisuus ovat huippuluokkaa. Jonathan Mikkola/ Grado ja Antti Rahikka/ Steelpro ovat molemmat miehet esimerkillisiä nuoria, ihailtavia yrittäjähenkisiä ratkaisijoita. Ilo oli ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti